Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Josep Guardiola dóna suport a la Marxa per la Independència

L’exentrenador del Barça ha expressat el seu suport a l’ANC tot i que no podrà ser a Lleida el dia 30

28/06/2012 Política
El proper dissabte 30 de juny començarà a Lleida la Marxa cap a la Independència, la primera gran acció de l’Assemblea Nacional Catalana(ANC), en un acte a la Seu Vella que comptarà amb les intervencions de personalitats com Lluís Llach o Xavier Rubert de Ventós, entre d’altres.  En aquest sentit, tot i que el dia 30 serà a fora del país, l’exentrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, ha volgut expressar també el seu suport a la tasca de l’Assemblea.

 Els que sí que hi seran i hi intervindran són, a més de Llach i Rubert de Ventós, la Patrícia Gabancho, el Ferran Requejo, l’Oriol Grau, el Quim Torra, el Jaume Vallcorba, el Miquel Sellarès, el Toni Strubell, el Joan Tardà, el Xavier Garcia i l’Oriol Domènech.

A més de Guardiola,  el Josep Maria Terricabras, el Salvador Cardús, el Toni Albà, el Quim Masferrer, la Maria Mercè Roca, el Víctor Alexandre, el Ricard Torrents i l’Arcadi Oliveras han donat el seu suport a la Marxa tot i que no podran ser presents el 30 de juny a Lleida. L’acte començarà a les 20:00 hores amb una marxa dels Camps Elisis de la capital del Segrià fins a la Seu Vella, on a les 21:00 hores es donarà el tret de sortida a la Marxa i hi haurà les actuacions d’Al Tall, Bonobos i la participació de Meritxell Gené.

L’enquesta del CEO

La Marxa arrencarà quatre dies després de l’enèsim atac a la llengua catalana per part de la justícia espanyola. La sentència del Suprem és una nova mostra que la independència no és només possible, sinó imprescindible per a la nostra supervivència com a poble. Una opció, la independentista, que no té aturador tal com demostren les darreres dades del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), en què el sí a la independència obté el 51’1% de suport en un hipotètic referèndum d’autodeterminació, mentre que el ‘no’ obtindria el 21’1% de vots. Unes dades que encoratgen a l’ANC a seguir treballant i empenyent per fer que aquest referèndum es faci i el ‘sí’ sigui majoritari.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid