Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Uns 7.000 independentistes participaran a la constitució de l'ANC

L'acte tindrà lloc dissabte al Palau Sant Jordi

06/03/2012 Política
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol portar al Sant Jordi 7.000 independentistes a l'acte constituent d'aquest dissabte al Palau Sant Jordi per donar el tret de sortida a un moviment que pretén assolir una majoria social favorable a l’estat propi.

El membre del Secretariat Nacional de l'ANC Joan Contijoch ha explicat en roda de premsa que l'acte constarà de dues parts. En la primera, de 10 a 12 hores, se celebrarà l’assemblea constituent, amb la pertinent votació d’esmenes que hagin quedat vives en el debat que van realitzar els membres de l’ANC el passat dissabte 3 de març. La segona part servirà per ratificar la constitució de l’Assemblea en un acte que serà presentat per Jaume Comas, Mercè Montalà, Sergi López i Txe Arana.

El catedràtic de ciència política a la Universitat Pompeu Fabra i membre del Consell Permanent, Ferran Requejo, ha destacat la importància de l’acte com a punt de partida d’un moviment que pretén aconseguir “una majoria interna clara” favorable a l’emancipació nacional. Requejo ha afirmat que la causa de l’ANC és “pacífica i tranquil·la, però totalment contundent”, i ha afirmat que l’assemblea general “constitueix un abans i un després”.

Contijoch i Requejo han fet aquestes declaracions en roda de premsa al CIEMEN, en què s’han explicat altres detalls de l’acte, com el fet que diversos autocars sortiran d’arreu del territori per portar aquells qui ho vulguin al Palau Sant Jordi. A més dels adherits a l’ANC, també podran assistir a l’acte els simpatitzants de l’Assemblea, a través d’una quota d’assistència.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La nació catalana, singularitat històrica
  10. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid