Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinema i drets humans
Impunity, un film sobre la violació dels drets humans a Colòmbia
16/05/2012 Cultura
La Filmoteca de Catalunya, la Taula per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia (de la qual la Intersindical-CSC n’és membre) i l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) presenten el documental Impunity, What Kind of War for Colombia.

El documental és obra del periodista colombià Hollman Morris, actual director de la televisó pública de Bogotà, i del cineasta Juan José Lozano.

Impunity, narra l'aplicació de la controvertida 'Ley de Justicia y Paz' a Colòmbia per jutjar els grups paramilitars desmobilitzats, acusats de l'assassinat de milers de persones, els anys 2000. El documental és un testimoni revelador de la trobada entre víctimes i victimaris a les instàncies judicials, que posa en evidència la intervenció de sectors del govern, l'exèrcit i l'empresariat colombià en la guerra paramilitar. Impunity és un crit a favor de la justícia i, alhora, un recorregut per les dificultats que es presenten en el camí seguit a Colòmbia en nom de la pau i la justícia.

La presentació del documental i la projecció és farà el proper 23 de maig de 2012 a les 19:00 a la Sala Laya de la Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador Seguí, 1-9, Barcelona)

FONT: Intersindical-CSC
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid