Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Els estudiants de la primavera valenciana comencen a rebre notificacions

Les propostes de sanció inclouen acusacions de concentració il·legal, insults i resistència a la policia, fets catalogats com a infraccions greus

17/05/2012 Drets i Llibertats
Tres mesos després del clam popular que va viure València a l'anomenada "Primavera Valenciana", l'ofensiva repressiva pren cos en forma de notificacions i propostes de sancions contra estudiants. A hores d'ara, diverses persones ja han començat a rebre notificacions, tant pels fets de la comissaria de Sapadors, on la policia va segrestar unes 150 persones durant diverses hores, com també per diversos talls de trànsit al carrer Xàtiva, on també hi van haver identificacions.

Les propostes de sanció inclouen acusacions de concentració il·legal, insults i resistència a la policia, fets catalogats com a infraccions greus. Algunes d'elles presenten una proposta tancada en 300 euros i han arribat tant a menors com majors d'edat, fet que pressuposa una massiva arribada de multes.

A banda, hi ha oberts nombrosos procediments contra els detinguts durant aquelles dos setmanes a València. De fet, fa poc més de dues setmanes que hi van haver declaracions de menors a la ciutat de la Justícia de València, on se'ls va instar a demanar perdó a les forces policials.

S'ha habilitat un correu d'assessorament jurídic sobre aquest cas: solidaritat.antirepressio.vlc@gmail.com

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid