Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Nova UAB
El SEPC dóna suport al candidat a rector de la UAB Pere Solà

"La Nova UAB trenca amb les retallades, trenca amb la privatització de l’ensenyament i treballa per la formació crítica dels seus estudiants i pels drets dels seus treballadors"

17/05/2012 Educació

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha fet públic el seu suport a la candidatura rupturista de Pere Solà que es presenta com a rector de la UAB, que celebrarà les eleccions el proper 24 de maig. Segons el SEPC, "La Nova UAB", la candidatura que encapçala Solà, és la "'daquells que han decidit donar una resposta al malestar que genera la mala gestió d'aquest ens públic, la universitat, i capgirar la situació", segons afirma una portaveu del sindicat, Maria Garcia.

Garica afirma que la rectora Anna Ripoll representa "l'avantguarda dels pressupostos que precaritzen les nostres aules" i en aquest sentit celebra que La Nova UAB "busca el reconeixement total dels òrgans de coordinació dels estudiants i professorat com ho són les seves respectives assemblees". Una candidatura que treballarà per fer de la UAB "una universitat pública, popular i de qualitat, però de veritat, no d’aquelles que només responen als interessos d’uns pocs enganyant a les classes populars dient-nos que són mesures d’austeritat".

"La Nova UAB trenca amb les retallades, trenca amb la privatització de l’ensenyament i treballa per la formació crítica dels seus estudiants i pels drets dels seus treballadors", afirma Garcia, que assegura que amb Solà de rector no hi ha lloc per les fundacions privades que ocupen el campus de recerca a costa del finançament com tampoc per la reducció de la massa salarial que pateixen el PAS i el PDI.

"Diem adéu a la repressió i donem la benvinguda a la congelació de taxes"

"Diem adéu a la repressió que pateix el moviment estudiantil i donem la benvinguda a un projecte que deixa enrere la reiterada criminalització que pateixen aquells que lluiten dia a dia. També podem donar la benvinguda a la congelació de taxes i dir prou als preus que limiten l’accés a l’educació. Ha arribat l’hora d’aquells que treballen de veritat per una societat més justa. El proper 24 de maig escollim la Nova UAB, escollim universitat pública", sentencia Garcia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid