Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió 29-M
Concentració contra Felip Puig el 14 d'abril a Barcelona

La FAVB convoca una protesta contra les retallades de drets i llibertats civils

09/04/2012 Drets i Llibertats
La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) ha convocat una concentració dissabte 14 d'abril en contra de les retallades de drets i llibertats civils, en resposta a l'ofensiva repressiva del conseller d'Interior, Felip Puig, després de la vaga general.

Segons el col·lectiu, aquestes mesures "no només seran ineficaces per atallar les situacions de violència que es donen a la nostra ciutat, sinó que la seva implementació suposarà un atemptat directe als drets i llibertats civils tan costosament guanyats després de 40 anys de dictadura". "Seguretat i llibertat no són dues realitats contraposades, sinó les dos cares d'una mateixa moneda", afirma, de manera que convoca els veïns i veïnes de Barcelona, el món associatiu i els diferents agents socials a concentrar-se de forma massiva i pacífica a la plaça Catalunya a partir de les dotze del migdia.

La FAVB creu que "el dret a la protesta ha de poder-se expressar de forma pacífica, sense ésser desvirtuat per accions violentes de part dels manifestants o de la policia" i remarca que "sempre s'ha situat al capdavant de la defensa dels drets i llibertats civils, especialment quan aquestes es veien amenaçades per pulsions autoritàries".

A parer de l'entitat, l'actitud de Felip Puig "marca un perillós punt d'inflexió en el nostre règim de drets i garanties jurídiques i obrien una deriva vers l'autoritarisme".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid