Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió 29-M
Surt en llibertat un dels empresonats pels fets del 29-M

És l'únic dels 4 qui podia eludir presó pagant una fiança de 4.000 euros

05/04/2012 Drets i Llibertats
Un dels quatre detinguts que van ingressar en presó preventiva pels fets del 29 de març durant la vaga general ha sortit en llibertat aquest dijous després de pagar una fiança de 4.000 euros. Dels quatre, era l'únic a qui se li va decretar l'ingrés a presó preventiva eludible sota fiança de 4.000 euros. El noi, Ramon A., ha quedat en llibertat provisional amb l'obligatorietat de comparèixer en el jutjat dos dies cada mes.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), s'han dipositat els diners al compte del jutjat d'instrucció número 22 de Barcelona en concepte de la fiança.

Els tres detinguts que resten a la presó, entre ells els dos joves estudiants de Física i Química de la UB. A tots tres el jutge els va decretar presó sense fiança per desordre públic, danys, lesions i per ser portadors d'elements incendiaris. Per al tercer es va decretar presó per desordre públic perquè tenia nombrosos antecedents. La Fiscalia va demanar presó preventiva pels detinguts al·legant que són un perill i que poden causar incidents si estan en llibertat de cares a properes mobilitzacions.

El jutge va decretar presó provisionsal amb fiança de 4.000 euros per al noi que avui ha sortit en llibertat i de 3.000 euros per a quatre persones més que van pagar i no van ingressar a presó. El noi avui alliberat ha estat a la presó des de dissabte a la nit fins aquest dijous quan ha fet efectiva la fiança.

En total, a la capital catalana es van detenir 31 persones -a vuit de les quals se'ls va ordenar presó provisional i en les altres 23 llibertat provisional amb l'obligació de comparèixer setmanalment al jutjat- i a tot Catalunya 79, de les quals 37 detencions van quedar sense efecte.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid