Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans alternatius
Acte de presentació de Pobleviu, la Directa, l’Accent i Mèdia.cat al Priorat
29/04/2012 Comunicació
Divendres passat es va portar a terme al Casal Pere Joan Barceló "Carrasclet" de Falset un debat sobre mitjans d’informació populars en què hi van participar Xavi Milian (Pobleviu), Josep M. Llauradó (Directa), Laia Altarriba (L’Accent) i Oriol Cortacans, de l’Observatori Crític de Mitjans Mèdia.cat.

Segons informa Pobleviu.cat, l'acte va omplir el casal i va anar seguit d'un debat. També s'hi va realitzar un descans amb copes de vi a càrrec del Centre Quim i Soler, la literatura i el vi.

Els punts de les intervencions van seguir dos eixos bàsics [vídeo de l'acte]: la representació territorial (sobretot pel que fa al Priorat) en el tractament de l’actualitat informativa i, d’altra banda, la necessitat d’un mitjà de referència que aglutinés tots els mitjans i que fos alhora "altaveu dels moviments socials d’arreu dels Països Catalans".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid