Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Periodisme
Mèdia.cat presenta el segon Anuari dels temes silenciats

L’Anuari, impulsat per l’Observatori crític dels mitjans Mèdia.cat, inclou quinze reportatges sobre els temes menys tractats pels mitjans durant el 2011

26/04/2012 Comunicació
El Col·legi de Periodistes acollirà el dijous 3 de maig, dia mundial de la llibertat d’expressió, a les 19h la presentació de l’“Anuari Mèdia.cat. Els silencis mediàtics de 2011”. El projecte, impulsat per l’Observatori crític dels mitjans Mèdia.cat del Grup de Periodistes Ramon Barnils, presenta 15 reportatges sobre temàtiques que han estat silenciades pels mitjans durant l’any 2011. L’Anuari compta amb el suport de la Fundació Escacc, del Màster La Comunicació dels Conflictes Internacionals Armats i dels Socials de la UAB i del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El gruix del finançament de l’Anuari Mèdia.cat ha estat possible gràcies a una campanya de micromecenatge que ha recollit més de 6.400 euros a través de la plataforma de crowdfunding Verkami. L’objectiu inicial de finançament (3.200 euros) va ser assolit en poc més de 12 hores. Un total de 256 micromecenes han invertit per fer possible el projecte, que ha estat coordinat pels periodistes Sergi Picazo i Roger Palà i inclou els reportatges de quinze periodistes especialitzats. Aquesta és la segona edició l’Anuari, que s’inspira en la iniciativa de periodisme d’investigació dels EUA Project Censored.

L’acte comptarà amb la participació especial de Xavier Vinader, una de les referències en l’àmbit del periodisme d’investigació als Països Catalans, especialitzat en extrema dreta i crim organitzat. Hi intervindran Roger Palà, coordinador de l’Anuari, David Bassa, president del Grup de Periodistes Ramon Barnils, Àlex Gutiérrez, president de la Fundació Escacc, Xavier Giró, director del Màster La Comunicació dels Conflictes Internacionals Armats i dels Socials de la UAB, i Josep M. Martí, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid