Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"La Directa" arriba als 100 números

"La Directa" arriba als 100 números i ho celebren amb l’edició d’un número especial. Un nou repte que se suma a la tasca setmanal d’edició del setmanari, però  estan convençuts que l’ocasió s’ho mereix. Aquesta edició també vol ser un regal per totes aquelles persones i entitats que els hi donen suport setmana rere setmana i que podran gaudir d’un material diferent a l’habitual. Amb el títol 100 lluites, milers de veus, el col·lectiu editorial ha volgut remarcar el compromís amb la xarxa de moviments i col·lectius que plantegen crítiques i alternatives al model social actual.

03/07/2008 16:58 Comunicació
Així doncs, l’especial destacarà 100 lluites que creuen representatives de les moltes que hi ha, organitzades en les següents seccions: territori, ecologia, especulació, alliberament animal, gènere, internacional, dret de decidir, drets i llibertats, immigració, presons, laboral, educació, antimilitarisme, salut, consum, cultura, dret a la informació i llibertat de premsa i antifeixisme.
 
En total seran 32 planes i vuit més, que es podran separar, amb les informacions més rellevants de la setmana. Arribarà a les lectores a principis del mes de juliol amb una tirada superior a l’habitual perquè pugui romandre als punts de venda durant el mes de juliol. El preu, però, serà l’habitual: 1.50 euros.

L'edició d'aquest número especial també té un objectiu de promoció del setmanari. La Directa, tot i que ha sortit ininterrompudament durant més de dos anys, consideren que encara no està del tot consolidada. Necessiten el suport de totes les persones que se senten identificades amb el model informatiu que representa per assentar econòmicament el projecte.

També desitjarien la participació de més gent al col·lectiu del setmanari per millorar-ne els continguts, augmentar el seu rigor i la seva pluralitat i aprofundir en el debat i la construcció d’unes eines vàlides pel canvi social. Consideren que cal lluitar per poder gaudir d’una informació crítica i compromesa i volen involucrar moltes més persones per fer-ho possible.

 

Per saber-ne més

La Directa recull en un llibre 38 entrevistes publicades al setmanari. Llibertat.cat

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid