Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissió als robatoris
"No vull pagar!": Una acció esperona al Tancament de Caixes als peatges

Un vídeo promou la insubmissó al pagament dels peatges

04/04/2012 Res-pública
Un vídeo promou la insubmissó al pagament dels peatges amb una acció rodona: el conductor senzillament etziba al cobrador del peatge d'una autopista indeterminada “No vull pagar. Perquè penso que és injust haver de pagar. Hi ha una discriminació i a Madrid no estan pagant...(...) Fins que ells no paguin o tots deixem de pagar, doncs jo en principi no penso pagar.” El conductor avança tranquil·lament i passa la barrera del peatge.

El vídeo està acompanyat de la música de l'himne nacional Els Segadors i s'inicia amb el títol “Bona nit. NO VULL PAGAR!”

Els comentaris seguits al vídeo penjat al Youtube indiquen que “SI NOMÉS HO FAIG JO NO PASSARÀ RES. SI HO FEM TOTS NO SABRAN QUÈ FER”.

També segueix una breu explicació sobre aquesta acció insubmissa, inspirada en el Tancament de Caixes del segle XIX pel seu component patriòtic i de justícia:  “Prou deixar passar temps, fa 40 anys que paguem aquesta autopista. És una concessió per pagar la construcció i s'ha convertit en una font d'ingressos per a l'empresa privada. La sola gosadia d'insinuar que es poden allargar els temps per pagar el desgavell de Madrid ens hauria de portar a la revolta.”
Valora
Vídeos
“Bona nit. NO VULL PAGAR!” Insubmissió als peatges
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid