Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
"Jesús per la Independència" enceta amb èxit la seva activitat pública

Van explicar que l’objectiu principal de l’entitat és aconseguir una majoria social a favor de la independència dels Països Catalans i van posar de manifest alguns dels motius per avançar en aquesta direcció.

24/04/2012 Política
La VI edició de la Fira Literària Joan Cid i Mulet, celebrada aquest cap de setmana a Jesús, ha estat el marc escollit per ‘Jesús per la Independència’ per a dur a terme la seva presentació en societat. L’assemblea local de l’ANC en aquest poble del Baix Ebre va disposar, durant tota la jornada de dissabte, d’un dels estands de la mostra, des d’on van informar tots els veïns i veïnes que es mostraven interessats per la tasca que vol dur a terme la nova entitat i els objectius que es planteja a curt i mitjà termini.

En aquest sentit, ‘Jesús per la Independència’ fa una valoració més que positiva de la jornada perquè van ser molts els jesusencs i jesusenques que, no només van apropar-se per a rebre informació, sinó també per a unir-se a partir d’ara a l’assemblea, que es va constituir formalment el passat 20 de març.

Durant el matí, l’entitat va organitzar també tot un seguit de tallers amb els més menuts, que van tenir una molt bona acollida. Els xiquets i xiquetes del poble van poder pintar una estelada amb les seves mans o escriure en un mural la seva paraula preferida en català, entre d’altres.

A la tarda, la coordinadora de ‘Jesús per la Independència’, Marisa Panisello, i un dels seus membres, Aitor Pérez, van ser els encarregats –des de l’escenari de la fira- de presentar la nova entitat a tots els veïns i veïnes que es van congregar a la pèrgola de Jesús. Durant la seva intervenció, van explicar que l’objectiu principal de l’entitat és aconseguir una majoria social a favor de la independència dels Països Catalans i van posar de manifest alguns dels motius per avançar en aquesta direcció, com ara l’espoli fiscal o els atacs a la llengua i la cultura catalanes per part de l’Estat espanyol. Es va plantejar, això sí, el futur Estat propi com un punt de partida cap a una major llibertat i justícia social. L’acte es va cloure amb la interpretació del Cant dels Segadors per part de la Colla de Gralles i Tabals de Jesús.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid