Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Es constitueix el nou Secretariat Nacional de l'ANC

El nou Secretariat de l’ANC es reunirà per primera vegada a l’Església de Sant Francesc el proper dissabte a les 10h. L’espai, on s’hi van celebrar sessions de les Corts Catalanes a l’Edat Mitjana, acollirà la sessió

12/04/2012 Política
Els 69 membres escollits per a formar part del Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) en les eleccions celebrades el passat 31 de març, es reuniran per primera vegada aquest dissabte 14 d'abril a les 10 del matí. Ho faran a un lloc especial, l’Església de Sant Francesc de Montblanc -on segles enrere s’hi van celebrar sessions de les Corts Catalanes- després de ser convidats per l’alcalde de la ciutat, Josep Andreu i Domingo.

Domingo, precisament, donarà la benvinguda als assistents, en una sessió en què es constituirà formalment el nou Secretariat (52 membres hi formaran part per primera vegada), s’exposaran les propostes organitzatives i es presentaran propostes per a l’organització de la Marxa per la Independència.

La Marxa és la primera gran acció prevista en el full de ruta de l’ANC per tal d’assolir la independència l’any 2014, i estarà formada per 10 columnes que recorreran Catalunya i que confluiran l’11 de setembre d’enguany a Barcelona. Les línies mestres de la iniciativa es debatran i aprovaran en la següent sessió del nou Secretariat, que se celebrarà la setmana següent
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid