Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLuita institucional
L’Ajuntament de Mataró reclama una rebaixa de preus del transport públic

Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP, ha titllat d’escàndol la pujada d’un 38% del preu del bitllet senzill, que ara costa 2€.

04/03/2012 Política
El Ple de l’Ajuntament de Mataró ha aprovat una moció presentada per la CUP i ICV on es manifesta el desacord per l’increment de tarifes de l’ATM (Autoritat del Transport Metropolità). Xavier Safont-Tria, regidor de la CUP, ha titllat d’escàndol la pujada d’un 38% del preu del bitllet senzill, que ara costa 2€.

La moció planteja alternatives, com ara la creació d’una targeta anual T-ANY, un descompte per als menors de 25 anys i per a les persones aturades de llarga druada. S’ha aprovat amb 16 vots favorables (PSC, PP, ICV i CUP), 8 vots en contra (CiU) i 3 abstencions (PxC).

D’altra banda, la CUP ha presentat una bateria de preguntes referent a les retallades previstes en el servei del MataróBus.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid