Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Mataró viu aquest dissabte la Festa del Maresme per la Independència

La periodista Dolors Genovès i la mediadora cultural i activista Asmaa Aouttah intervindran a una jornada carregada d’actes festius i reivindicatius

25/02/2012 Política
Aquest dissabte Maresme per la Independència, territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha organitzat una jornada festiva a Mataró carregada de concerts i activitats de tot tipus. La Festa del Maresme per la Independència començarà a les sis de la tarda amb una xocolatada a la Plaça de l’Ajuntament i, una hora més tard, una cercavila i manifestació arrencarà fins arribar a la Plaça Santa Anna, on es duran a terme els parlaments a les vuit del vespre.

La periodista Dolors Genovés, Lluís Cabrera (Els Altres Andalusos), l’activista amazig i mediadora cultural Asmaa Aouttah, i el representant dels joves Joan Barnet seran els encarregats de fer els parlaments, a més del Juli Carbonell, del Secretariat de l’ANC.

Posteriorment tornarà la festa amb les actuacions del grup de Soul Mandarina Funk i de rumba amb Peret Reyes. A les nou es durà a terme una Flash mob que donarà pas, posteriorment, als concerts dels grups Escarxofa Roja, El Veïnat i Esprit.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid