Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni Espanya ni França
34 pobles de Catalunya Nord debatran donar suport a l'AMI

El batlle de Font-romeu Jean-Louis Demelin serà rebut aquest dimecres al Palau de la Generalitat on pensa demanar “d'estrènyer molt més els lligams entre les poblacions de Cerdanya, d'una banda i altra de la frontera”.

05/03/2012 Política
34 pobles de Catalunya Nord debatran donar suport a l'AMI 34 pobles de Catalunya Nord debatran donar suport a l'AMI | Autor: Arxiu
Trenta-quatre municipis nord-catalans de la Cerdanya i el Capcir tenen a l'ordre del dia dels propers plens municipals l'adopció d'una moció de suport a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI)

Així ho ha manifestat el secretari general del partit nord-català Unitat Catalana Brice Lafontaine després d'haver-se entrevistat amb el batlle de Font-Romeu (Cerdanya), Jean-Louis Demelin. Tot i axí, el batlle ho ha matisat dient que “el que debatran els plens municipals serà si es dóna suport a aquesta associació de municipis de Catalunya sud i a la independència”. Demelin diu que no poden adherir-hi ja que “la situació al nord és molt diferent”.


Artur Mas rebrà aquest dimecres el batlle de Font-romeu
al Pallau de Generalitat

El batlle de Font-romeu Jean-Louis Demelin serà rebut aquest dimecres al Palau de la Generalitat on pensa demanar “d'estrènyer molt més els lligams entre les poblacions de Cerdanya, d'una banda i altra de la frontera”. L'entrevista es farà, segons el batlle nord-català, “a la demanda d'Artur Mas”. Demelin afirma que ell és “independent de qualsevol partit polític”.

Aquesta trobada es fa després que el municipi de Font-romeu demanés, el passat 8 de febrer i per unanimitat del consistori “ tornar a Catalunya i deixar França” i que denunciés el Tractat dels Pirineus “perquè l'Estat francès els té oblidats i arraconats”.

 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid