Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissio fiscal
"El país és nostre; nosaltres, el poble, en som els propietaris i Diem Prou!"

Amb aquesta frase l’equip de DiemProu!, encapçalat per l’empresari de Siurana Andreu Bartolomé, conclou les presentacions arreu del país i anuncia un acte de cloenda de la campanya a Cornudella de Montsant (Priorat) el proper 13 d’Abril on es donaran a conèixer noves accions

22/03/2012 Política
L’equip de DiemProu!, encapçalat per l’empresari de Siurana, Andreu Bartolomé, ha posat fi a les presentacions, tertúlies, taules rodones i ponències que es fan arreu del Principat explicant la insubmissió fiscal, a l’estat espanyol, que aquest abril duran a terme l’Andreu i la Maria des del Priorat. Tot un seguit d’actes que han portat a l’equip de DiemProu aquest cap de setmana a Berga, Vilassar, Terrassa i Ribes de Freser i properament a Igualada, Juneda, Lleida, Vilafranca, etc…

La plataforma ha anat explicant pels municipis la  proposta de pagar a Catalunya els "nostres impostos". També remarca que el president Mas els hi dóna la raó però admet que la voluntat del Govern de continuar complint amb les disposicions estatals espanyoles".

Ara bé, li contesten que "el país no espera i es mou i, ja són 11 els ajuntaments que han fet públic el seu suport consistorial a la crida cívica de DiemProu que reclama pagar tots els tributs Catalans, a l’Agència Tributària Catalana:

-Arenys de Munt
-Berga
-Ripoll
-Manresa
-Manlleu
-Cassà de la Selva
-Vilafranca
-Espluga de Francolí
-Pinell de Solsonès
-Tordera
-Girona

A l’abril, aquesta parella d’empresaris, deixarà de pagar a l’Agència Tributària espanyola per fer-ho a l’Agència Tributària Catalana i, fins llavors, encara tenen depositada tota la seva amb el president que ‘actui com a President de Catalunya, que a Espanya ja tenen el seu, i cumpleixi amb el desitg democràtic reflexat en el Estatut refrendat pels Catalans i aprobat pel Parlament de Catalunya’, i així ho expresen l’Andreu i la Maria en la seva última missiva al President.


Entitats i Empresariat

Segons la plataforma, la mostra de suport que DiemProu  ha rebut d’entitats, empresaris i ciutadania "és el motor que continua alimentant la nostra segura convicció que passar a l’acció concreta és el camí que els catalans volem i necessitem".

Les converses amb empresaris que han mostrat el seu interés per fer el mateix són constants, però no serà fins a l’abril que els donarem a conèixer, i només, és clar, aquells que així ho vulguin publicitar. Com han anat repetint des del principi no és el volum d’empresaris el que ens ha d’importar en aquest primer pas sinó el fer saber als ciutadans de Catalunya que, almenys, uns empresaris han decidit dir prou i fer justícia, deixant de ser voluntaris de l’espoli fiscal espanyol.
 
D'altra banda, DiemProu i, assenyala que a causa constant demanda per part de molts ciutadans, estan estudiant i redactant diferents procediments per les diferents insubmissions fiscals a l’estat espanyol, que es poden dur a terme per part de tots aquells que no són empresaris i no paguen IVA (recorden que a l’abril la insubmissió es centra amb el impost de l’IVA).

Acte on s'anunciaran noves accions
Serà a Cornudella de Montsant (Priorat) el dia 13 d’Abril
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid