Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Serveis públics
Unes 2.000 persones es manifesten a Tortosa contra les retallades

Sota el lema "Sí als serveis públics. No a les retallades"

03/02/2012 Res-pública
Unes 2.000 persones es van manifestar dimecres a Tortosa en la manifestació convocada per les Juntes de personal d'Ensenyament i de Sanitat a les Terres de l'Ebre contra les retallades del Govern per les juntes de personal d'ensenyament i sanitat de les Terres de l'Ebre. Sota el lema "Sí als serveis públics. No a les retallades", la mobilització va comptar amb la participació de mestres i professors, metges, personal sanitari, funcionaris i alguns efectius del cos de Bombers, entre altres.

L'Ajuntament i veïns de Xerta (Baix Ebre) també es va sumar a la protesta i va anuncia una tancada al CAP per divendres la nit.

En el manifest final es va criticar la pèrdua de poder adquisitiu que han patit els treballadors públics, xifrat pels sindicat en un 13%, i que pot arribar a superar el 17%. A més, adverteixen que les mobilitzacions continuaran i fan una crida a seguir defensant els serveis bàsics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid