Homenatge
Maulets inicia a Girona una campanya d'homenatge a Joan Fuster

Enguany es compleixen 20 anys de la mort de l'escriptor i 50 de l'edició de Nosaltres els valencians

25/02/2012 Cultura
Membres de l’assemblea de Maulets Gironès han realitzat aquest dissabte a la tarda un acte simbòlic d’homenatge a l’escriptor valencià Joan Fuster. L'organització ha iniciat d'aquesta manera una campanya d'homenatge als 20 anys de la mort de l’escriptor de Sueca i del mig segle de la primera edició de Nosaltres els valencians.

Durant l'acte s'ha desplegat una estelada gegant i una pancarta amb la cita "O ens recobrem en la nostra unitat o serem destruïts com a poble. O ara o mai". La desplegada de l’estelada i la pancarta a les famoses escales de la catedral gironina ha generat expectació entre els visitants que es trobaven al lloc i ha tingut molt bona acollida per part dels gironins i turistes que hi havia al monument gironí.

Homenatge a Nosaltres els valencians

Coincidint amb el 50è aniversari de la primera edició de Nosaltres els valencians, Llibertat.cat difondrà el pensament de Joan Fuster i especialment el d'aquest llibre. En aquest sentit, durant aquest any farem diverses propostes en aquesta línia, ja sigui a través del portal -com els aforismes diaris que es publiquen-, les xarxes socials i algun acte públic que anirem concretant en les properes setmanes. També ens sumarem a les propostes -i les difondrem- que segur que es faran arreu del país per commemorar aquest aniversari.