Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades Ensenyament
Jornada de tancades als centres educatius

Ahir al migdia, una dotzena membres de la junta de personal docent dels sindicats USTEC-STEs, FETE-UGT, CCOO, ANPE i ASPEPC-SPS es van concentrar  davant dels serveis territorials d'Ensenyament a Lleida.

14/02/2012 Educació
La comunitat educativa, professorat, pares i mares, alumnat i personal laboral es tancaran avui a diversos centres educatius per protestar contra les retallades a l’ensenyament públic. Es faran assemblees, manifestacions, xerrades i diferents activitats. En aquest moment ja està confirmat que hi haurà tancades a les següents localitats:

Barcelona Ciutat: Escola del Treball (a partir de les 21,30h)
Granollers
Badalona (10 centres: 7 de primària i 3 de secundària)
Santa Coloma de Gramenet
Sant Boi
L’Hospitalet, Cornellà
Viladecans
Terrassa
Castellbisbal
Rubí
Barberà del Vallès
Vic

Concentració davant dels serveis territorials d'Ensenyament a Lleida


Una dotzena membres de la junta de personal docent dels sindicats USTEC-STEs, FETE-UGT, CCOO, ANPE i ASPEPC-SPS es van concentrar ahir migdia davant dels serveis territorials d'Ensenyament a Lleida per denunciar les retallades del Govern i en defensa d'una educació "pública i de qualitat".

La convocatòria d'aquesta protesta, a la qual també s'han afegit altres poblacions catalanes, a les comarques de Ponent estava previst que es celebrés, a més de Lleida, en les altres cinc capitals de comarca.

La CUP se solidaritza amb el professorat en lluita

La CUP ha expressat el seu suport a les tancades de professors en centres educatius previstes per a la nit abans de la previsible aprovació dels pressupostos de la Generalitat per al 2012. El portaveu de la formació a Sabadell, Pau Comellas, ha declarat que “no podem restar impassibles davant les noves retallades en serveis públics i davant la precarització laboral” i ha animat el professorat, estudiants i el conjunt de la comunitat educativa a sumar-se a les diferents mobilitzacions “en contra d’uns pressupostos anti-socials que no faran sinó empobrir el nostre país i castigar les classes populars”.

Segons els independentistes, “només la mobilització popular pot aturar els intents de la dreta catalana, espanyola i europea de fer retrocedir els drets socials als nivells del segle XIX.” Per aquest motiu han expressat també la seva solidaritat amb “la lluita exemplar del poble grec en defensa de la seva dignitat i independència”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid