Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Gairebé mig miler de persones a la presentació de l'Assemblea Nacional Catalana a Granollers

Aquest divendres al vespre han donat suport a l'ANC,  l’escriptora Isabel-Clara Simó, la historiadora Assumpta Montellà, l’escultor Jaume Rodri, l'escriptora Núria Albó, l’empresari Ramon Carner o en Jaume Vallcorba, president de Fundació Catalunya Estat, entre altres.

11/02/2012 Política
L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) al Vallès Oriental s'ha presentat aquest vespre a Granollers detallant el seu full de ruta en una sala d'actes de l’Institut Antoni Comellas plena de gom a gom, amb unes 450 persones, segons informa Nació Digital

El seu coordinador a la comarca, Jordi Monreal, ha explicat els tres grans reptes del nou organisme: convèncer la gent dels avantatges socials i econòmics de la independència, fer-se acompanyar pels polítics i convèncer la resta del món "que una àmplia majoria vol la independència".

Amb l'actor Quim Masferrer de mestre de cerimònies, l'acte ha comptat amb la presència dels alcaldes de la Garriga, l’Ametlla, Caldes de Montbui, Castellterçol i Sant Antoni de Vilamajor. I és que com ha comentat Monreal, ja hi ha assemblees de l'ANC a 24 municipis de la comarca, i l’objectiu és arribar a les 43 poblacions del Vallès Oriental.

La presentació també ha comptat amb les intervencions de l’alcalde de Vic (Osona) i president de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d’Abadal; el coordinador de l’assemblea de l’ANC a Granollers-Canovelles, Josep Maria Catot, que ha apuntat que "tenim molta pressa per ser un Estat"; i el geògraf i naturalista celoní Martí Boada, que ha deixat molt clar que "Catalunya és un país magnífic".

També han recolzat l'ANC aquest divendres al vespre l’escriptora Isabel-Clara Simó, la historiadora Assumpta Montellà, l’escultor Jaume Rodri, l'escriptora Núria Albó, l’empresari Ramon Carner o en Jaume Vallcorba, president de Fundació Catalunya Estat, entre altres.

L'Institut Antoni Cumella, a banda de ser un centre escolar de referència a la comarca, va ser seu de reunions de l'Assemblea de Catalunya durant el franquisme, i per aquest motiu ha estat el lloc escollit per dur a terme la presentació de l'Assemblea comarcal de l'ANC al Vallés Oriental.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid