Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Revolta estudiantil
Els estudiants de la UIB 'okupen' l'edifici Guillem Cifre

Els estudiants romandran allà fins que comenci demà la vaga estudiantil a les 12.00 hores en la popularment coneguda com a Plaça del Tub en Via Alemanya.

28/02/2012 Educació
L'assemblea de la Universitat de les Illes Balears (UIB) han aocupat aquest dimarts des de les 14.00 hores l'edifici universitari Guillem Cifre a fi de preparar la vaga estudiantil de dimecres vinent en la qual marxaran sota el lema de "La crisi és seva, nostra és la lluita", segons informa el Diari de Balears

Després de concentrar-se i realitzar una marxa per tot el campus anunciant l'esdeveniment, una cinquantena d'estudiants s'han tancat a l'edifici universitari. De moment, han preparat diverses tendes de campanya i preparen els cartells amb què sortiran en la manifestació.

Els estudiants romandran allà fins que comenci la vaga estudiantil a les 12.00 hores en la popularment coneguda com a Plaça del Tub en Via Alemanya. Aquesta té com objectiu protestar contra els retalls que ha adoptat el Govern central en matèria d'educació.

Per la seva part, el rectorat ha accedit a permetre'ls la tancada sempre que aquesta es porti de forma pacífica.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid