Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Capitalisme
Arcadi Oliveras i David Fernández analitzaran la crisi i plantejaran alternatives a Girona

CUP i Maulets organitzen la jornada "Davant de la crisi del capitalisme, plantegem alternatives i defensem el territori"

23/11/2011 Economia
"Davant la crisi del capitalisme, plantegem alternatives i defensem el territori" La CUP de Girona organitza una jornada d'actes "per construir alternatives i defensar el territori" | Autor: CUP
El president de Justícia i Pau i activista altermundista Arcadi Oliveras i el periodista i activista social David Fernández pronunciaran aquest dijous la conferència "Anàlisi de la crisi i alternatives" a Girona. La CUP i Maulets han organitzat una jornada que sota el lema "Davant la crisi del capitalisme, plantegem alternatives i defensem el territori" començarà demà a les 8 del vespre a l'Auditori J. Viader de la Casa de Cultura.

Durant l'acte, la CUP exposarà breument algunes de les seves propostes polítiques en aquest camp.

El segon acte serà dissabte i consistirà en una caminada per Domeny en defensa del territori qu sortirà a 2/4 de 10 del matí de davant del pavelló de Fontajau. La marxa comptarà amb explicacions de diferents especialistes i coneixedors de l'entorn, i s'acabarà a les 12 del migdia amb un vermut popular a les Ribes del Ter.

Amb aquesta jornada d'actes la CUP vol posar sobre la taula el debat sobre quines mesures es poden impulsar des de l'àmbit de l'economia social i cooperativa, per tal de superar l'actual situació de crisi, així com la importància de preservar el territori i l'entorn natural davant les pràctiques depredadores que en els darrers anys han derivat del mateix sistema capitalista.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid