Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Discriminació lingüística
Les factures d'IB3, en castellà si es volen cobrar

Una nota difosa per Diario de Mallorca adverteix a IB3 que les factures hauran de ser en castellà si es volen cobrar

13/01/2012 Llengua
"Si us plau, informeu a tots els col·laboradors, tertulians, que les factures o notes de col·laboració han d'estar en castellà. Sinó, administració les descartarà. Moltes gràcies".

Aquest és el contingut d'una nota de la redacció d'IB3 on s'adverteix que si es volen cobrar factures aquestes hauran d'estar en castellà.

La notícia, publicada aquest dijous per Diario de Mallorca, arriba en plena ofensiva del govern de José Ramón Bauzá per anorrear la llengua pròpia de les Illes Balears, com la recent modificació de l'avantprojecte de Llei de la Funció Pública perquè el català deixi de ser un requisit i passi de ser un mèrit o la introducció del castellà a IB3 i als premis Ciutat de Palma.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid