Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP denuncia els pressupostos de l'Ajuntament de Tarragona

La CUP ha volgut denunciar els pressupostos pel 2012 aprovats el passat dilluns al Ple Municipal de l'Ajuntament de Reus, gràcies a l'abstenció del PP

20/01/2012 Política
Els pressupostos proposats pel PSC en el Ple del dilluns passat van ser aprovats amb abstenció del PP i els vots negatius de CiU i ICV. Enguany el Consistori preveu una despesa de 121 milions d'euros, sis menys que l'any passat.

La CUP ha criticat la manca de transparència, participació i contingut social dels pressupostos aprovats per l'Equip de govern, qualificant-los d'”opacs”, i de “poc específics”, ja que no estan desglossats. La formació també ha denunciat que no s'hagin realitzat sessions informatives ni es permeti que els tarragonins i tarragonines pugin presentar esmenes.

Els pressupostos d'enguany han estat retallats en matèria de personal en més de 4.600.000 € respecte el 2010, fet que ha comportat l'acomiadament de 103 persones i la previsió de 100 casos més al llarg del 2012. També s'ha reduït la partida de promoció econòmica i ocupació tot i que l'atur ha augmentat un 11%. Un altre dels sectors afectats han estat els joves, que veuran reduïda la seva partida en un 32,8%.

La Candidatura d'Unitat Popular a Tarragona ha afirmat que “mentre festes, cultura, patrimoni, salut, habitatge, serveis socials, igualtat, joventut, promoció per a l'ocupació, cooperació, medi ambient, relacions ciutadanes i universitats, en plans integrals són 4 milions d'euros menys, seguretat ciutadana són 3 milions més”, denunciant que “sent Tarragona capital de la cultura catalana, el pressupost sigui de -29,3%”.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La nació catalana, singularitat històrica
  10. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid