Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Setmana de mobilitzacions en contra de l'aprovació dels pressupostos de la crisi

Continuen les protestes contra les retallades del Govern contra el sector públic. Aquesta setmana però, prenen especial rellevància perquè el Parlament celebrarà aquest dimecres una sessió plenària en la que pretén aprovar els pressupostos de la crisi que CiU s'ha encarregat que tirin endavant gràcies al suport del PP.

És per això que des dels moviments populars s'han organitzat protestes per generar una oposició contra les polítiques del Govern. Unes protestes que també s'estenen a altres indrets del país, afectat en la seva totalitat per l'opressió nacional i social. A Barcelona, des del moviment del 15-M s'ha fet una crida al sindicalisme combatiu perquè s'uneixi a la protesta.

13/06/2011 23:07 Drets i Llibertats

 

Principat

14 i 15 de juny: Mobilitzacions davant del Parlament contra l'aprovació de les retallades

14 i 15 de juny: IMPEDIM QUE APROVIN LES RETALLADES AL PARLAMENT

parlament_defL'Acampada de Barcelona de la plaça Catalunya organitza, amb el suport de la resta d'Acampades de Catalunya, una mobilització al davant del Parlament de Cataluny arran de la sessió parlamentària de discussió dels pressupostos de la Generalitat el 15 de juny. 

En aquest sentit, s'han convocat unes mobilitzacions amb la finalitat d'aturar l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya. El dia 14 s'ha organitzat una acampada des de les set de la tarda al Parc de la Ciutadella i s'ha fet una crida a tota la població a assistir a les portes del Parlament el dimecres 15 de juny a les set del matí per bloquejar, practicant la desobediència civil, l'entrada dels parlamentaris. L’objectiu de l'acció, que té el lema "Ni amb tota la policia aturaran la rebel·lia" és mostrar la disconformitat amb els pressupostos de la Generalitat, que suposen una brutal retallada social, per fer pagar als treballadors la crisi provocada pels rics.

Per altra banda, la FAVB ha convocat una concentració el dia 15 de juny a les 11 del matí al Parc de la Ciutadella.

Accions massives pel 14-15 de juny:

#14J Acampada al Parc de la Ciutadella la nit del 14 de juny. Durant la nit es farà una xerrada col·loqui sobre economia.

#15J #aturemelparlament Concentració el 15 de juny davant el Parlament de Catalunya: IMPEDIM QUE APROVIN LES RETALLADES! Concentració a les portes del Parlament a les 7h. del matí, per evitar l'entrada dels parlamentaris. A les 11 h. del matí, i a les 17h. de la tarda per qui no pugui anar-hi pel matí. A les 12h. es farà una assemblea on es debatran uns pressupostos alternatius.

A les 13h. Talls de Carreteres als centres salut, educació, administració pública...

Base discursiva: Aquests pressupostos són il·legítims ja que no figuraven en el programa polític de cap dels partits amb representació, el tant per cent de votants que va votar a CiU no arriba al 23% de la població amb dret a vot, i el suport popular al moviment de les acampades segons els mitjans de comunicació de masses supera en escreix el 70% de la població.

I el 19 de juny jornada de mobilització internacional

#19J mobilització mundial, saltem de les places al món. Ni amb tota la policia aturaran la rebel·lia...
Crida al sindicalisme combatiu

Des de la comissió extensió de l'acampada de Barcelona valoren com a molt necessària la participació de la classe treballadora en aquestes mobilitzacions i per això han encoratjat a les organitzacions sindicals, les seccions sindicals i comitès d'empresa a que donin el seu suport a aquesta mobilització subscrivint la Crida del sindicalisme combatiu a participar de les mobilitzacions del 15J contra els pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

Dissabte 18 de juny:

Reus (el Baix Camp): Gran manifestació convocada pel moviment 15M. No pagarem les vostres crisis!! A les 19h a la Plaça de la Llibertat.

Diumenge 19 de juny:

Sant Boi de Llobregat (el Baix Llobregat): 1r Aplec Independentista del Baix Llobregat. Se celebrarà al cim del Montbaig (Sant Ramon) el proper 19 de juny, a partir de les 11h, coincidint amb el primer aniversari de la celebració de la consulta per la independència a Sant Boi de Llobregat. Organitza: Sant Boi Decideix! (amb el suport d'Òmnium Cultural Baix Llobregat)

 

País Valencià

Dimarts 14 de Juny:

Campanar (València - l'Horta): a les 19h30, a la cruïlla entre l'Avinguda Campanar amb l'Avinguda Burjassot, manifestació contra la privatització de la sanitat, "l'Hospital de la Fé es queda al barri!!"

Convoca: diverses entitats veïnals del barri, entre elles la Plataforma de Campanar per l'Ensenyament Públic.

Dijous 16 de juny:

aturem_el_parlamentCastelló de la Plana (Plana Alta): Xxerrada on participen ponents en representació de diversos sectors afectats per les retallades socials, organitzada per la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa de la Plana. La xerrada serà a les 19h a la Plaça Maria Cristina, i amb ella se cerca crear debat i resoldre alguns dubtes sobre les imminents retallades socials que estem patint, coordinant-se amb l'Assemblea d'Indignats de Castelló.

A tot el país

Diumenge 19 de juny:

Gran manifestació convocada pel moviment 15-M. No pagarem les vostres crisis!!

València (l'Horta): 18h30 a la Plaça del País Valencià (plaça de l'ajuntament)

Barcelona (el Barcelonès): a les 17h a la Plaça de Catalunya.

Tarragona (el Tarragonès): a les 19h a la Plaça Imperial Tàrraco.

Tortosa (el Baix Ebre): a les 12h a la plaça de l'ajuntament.

Palma (Mallorca): a les 18h30 a la plaça d'espana.

Eivissa (Pitiüses): a les 19h a la Vara del rei.

Alacant (l'Alacantí): a les 19h a l'Avinguda Maisonnave (amb el C/ Xurruca)

Lleida (el Segrià): A les 18h30 a la Plaça Ricard Vinyes.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid