Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Barcelona
La CUP reclama la fi de la censura i una investigació de "la repressió política a la FMR de Sant Andreu"

En el marc de l’Audiència Pública del Districte de Sant Andreu, la CUP de Barcelona ha adreçat dues preguntes al Consell del Districte, i concretament a Raimond Blasi, regidor de Sant Andreu, sobre la censura i repressió polítiques a la Festa Major Reivindicativa, organitzada per La Trinxera, Endavant i la CUP.

18/12/2011 Política
I és que segons la formació independentista, cap de les respostes obtingudes han posat a la llum gaire informació més.
En relació a la no publicació de l’acte “Fes-li un gol a la Constitució” al programa de festes, el regidor manifesta que no és coneixedor d’aquesta censura. Per a la CUP de Barcelona, sobta que el màxim responsable del Districte no conegui la censura, i més quan, l’organització de la Festa Major Reivindicativa (FMR) es va reunir prèviament, i dues vegades, amb el Conseller de Cultura de Sant Andreu (també de CiU, com el Regidor) per evitar que l’acte fos censurat al programa de festes, i la resposta que es va donar per part del Conseller, fou que l’equip de govern no permetria la publicació de l’acte al programa.

La CUP no entén la defensa acèrrima de la constitució per part de CiU, i menys quan en altres municipis els regidors de CiU han votat a favor d’una moció, declarant el municipi “moralment exclòs de la constitució espanyola”, no entenem aquest doble joc.

En el torn de rèplica, el representant de la CUP ha demanat directament un compromís en ferm per part del regidor a no censurar l’acte al programa de festes l’any vinent, però en cap cas s’ha aconseguit aquest compromís.

Pel que fa a l’actuació de l’operatiu d’antiavalots de la Guàrdia Urbana a la fi del concert, el regidor del Districte també ha negat ser coneixedor dels fets, i tot i la demanda per part de la CUP que s’obrí una investigació, no sembla que el Districte en tingui un especial interès.

La CUP lamenta que el Regidor del Districte no conegui, o afirmi no conèixer, les accions de la guàrdia urbana o les censura comunicada per un càrrec polític del districte a la FMR; i entenem que, tant la censura de l’acte, com l’actuació de la Guàrdia Urbana, no són fruit de l’atzar, sinó que obeeixen a criteris polítics per tal de silenciar les veus crítiques a Sant Andreu.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid