Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Barcelona en contra del desallotjament del Casal Popular 3Voltes Rebel de Nou Barris

El nucli de Nou Barris de la CUP de Barcelona conjuntament amb la Trobada Alternativa de Nou Barris, l'Associació 500x20, L@s Bicios@s i La Cuarta  convoquen un esmorzar el dilluns 26 de setembre a les 8.30, al carrer Argullós, 108, en defensa dels espais veïnals autogestionats i en contra del desallotjament del Casal Popular 3Voltes Rebel.

Després del procés judicial que ha finalitzat amb una sentència favorable al propietari de l’immoble,  hi ha una ordre de desallotjament  del Casal Popular 3Voltes Rebel que s’efectuarà al matí del dilluns 26 de setembre. És donar cas que el propieari és posseïdor també de diferents locals comercials de la zona. El desallotjament del casal esdevendria el tercer espai de participació popular tancat per l'Administració en menys d'un any al districte.

21/09/2011 11:07 Drets i Llibertats

Primer fou el Casal de Joves de Prosperitat, tancat pel Districte al setembre passat. A continuació, fou el Taller d’Autoreparació de Bicicletes - L@s Bicios@s, desallotjat i convertit en un solar sense ús, durant l’abril d’aquest any. Ara és el Casal Popular 3Voltes Rebel el que està pendent de desallotjament.

El Casal Popular 3Voltes Rebel situat al Carrer Argullós, 108, a Nou Barris, s’inaugurà a l’estiu del 2006, després que l'Assemblea de Joves de Nou Barris el rehabilités i li donés forma de casal popular autogestionat per dur-hi a terme reunions i activitats al servei de les entitats i el veïnat del barri.

Durant aquests cinc anys d’existència, el Casal ha acollit moltíssimes activitats (participació a la Festa Major de Prosperitat, a les festes d’hivern del barri anomenades “San Xibeco”, a l’agermanament Galaico-català “La Foliada”, debats, xerrades, projeccions de pel·lícules de cinema alternatiu, recitals poètics, sopars...). També ha esdevingut la seu social de diferents entitats que han jugat un paper important al servei de les lluites veïnals al districte (Assemblea de Joves, Trobada Alternativa, Oficina de Drets Socials per l’assessorament laboral gratuït, Cooperativa Agroecològica el Llevat, Associació 500x20 en defensa de l’habitatge digne, L@s Bicios@s, La Cuarta, l'Assemblea d'Indignades, Des de Baix i el nucli de Nou Barris de la CUP de Barcelona).

 

{youtube}LJpl-JeOSzc&feature {/youtube}

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid