Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Crida Premianenca defensa el model d'immersió lingüística a l'ofrena floral a Rafael de Casanova

El regidor de la Crida Premianenca a  l'Ajuntament de Premià de Mar, Marc Forès va pronunciar un breu discurs centrat en la defensa del model d'immersió lingüística i de la llengua catalana. En acabar, va dipositar un ram de roses als peusde l'estàtua de Rafael de Casanova.
 
El passat 11 de Setembre, en el marc de la Diada Nacional de Catalunya, la Crida Premianenca va participar a l'ofrena floral que se celebra cada any davant de l'estàtua de Rafael de Casanova situada a la plaça de Can Manent. L'acte es va iniciar amb el recital de la Coral l'Amistat i, seguidament, va fer-se l'ofrena per part del consistori, un cop acabat el discurs de l'alcalde. Un cop finalitzat l'acte institucional, va ser el torn dels partits polítics i de les entitats del poble.

14/09/2011 12:09 Política

 

El parlament que va llegir en Marc Forés:

Avui 11 de Setembre del 2011, Diada Nacional de Catalunya, Crida Premianenca vol manifestar el seu rebuig més enèrgic en contra de la resolució del TSJC sobre l'ús del castellà com a llengua vehicular a les escoles catalanes.Considerem que el model d'immersió linguística és l'eix vertebrador de convivència social icultural de la nostra ciutadania. Han calgut molts esforços per arribar fins aquí, ningú ens ha regalat res.

I tothom sap que la llengua catalana s'ha de protegir i s'ha d'estimar perquè sense el català som ben poca cosa. Sense la parla no hi ha futur possible perquè desapareixerà la nostra identitat. Ens han posat el dit a la nafra. Doncs ara i més que mai és quan hem d´estar més units i més compromesos en la lluita del nostre model educatiu. Tanmateix, volem recordar a tots aquells que ens volen destruir com a poble que nosaltres noacatem la sentència del TSJC, ni un pas enrere amb el català, i si cal desobeir… així ho farem.

Visca la nostra llengua i la nostra cultura!
Visca Catalunya i els Països Catalans!

 

Per saber-ne més

El actes de la Diada Nacional apleguen més d'un centenar de persones a Bordils

Un centenar de persones participen a Celrà a l'esmorzar popular de la CUP en motiu de la Diada

Més d'un centenar de persones s'apleguen als actes de la CUP, el Casal Popular i la Falç a Banyoles

La CUP de Figueres consolida els actes de reivindicació nacional per a la Diada

Dues mil persones es manifesten a Reus en una Diada Nacional reivindicativa al Camp

El bloc de l'esquerra independentista aplega milers de persones a Barcelona

Milers de persones es mobilitzen a Girona en defensa dels drets nacionals i socials

Prop de 700 persones es manifesten a Lleida per la Independència i contra les retallades 

Atac espanyolista contra el monument a la Independència d'Arenys de Munt

11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya

L’Esquerra Independentista crida a continuar defensant els drets nacionals i socials   

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid