Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més d'un centenar de persones s'apleguen als actes de la CUP, el Casal Popular i la Falç a Banyoles

Més d'un centenar de persones van participar dissabte al vespre als actes que havia organitzat la CUP juntament amb el Casal Popular del Pla de l’Estany i el Col·lectiu la Falç.
 
La portaveu i regidora de la CUP Sandra Pazos celebra que la comarca aculli “actes de caràcter popular més enllà dels actes institucionals impulsats per l’Ajuntament” que es van realitzar diumenge al matí i en els quals la CUP també va participar per aprofitar a fer una crida a participar a la concentració que tindrà lloc aquest dilluns a les set de la tarda a davant del consistori “i que ha d’evidenciar el sentiment general de la població de que el català segueixi sent la llengua vehicular a l’escola”.

12/09/2011 15:49 Política
La CUP remarca que és l’única formació política que ha organitzat actes populars al carrer per l’Onze i confirma així “el seu compromís de donar la veu als veïns i mobilitzar-los a peu de carrer més enllà del que es cou dins l’Ajuntament”.

La CUP ha celebrat la bona acollida que han tingut els actes populars que s’han celebrat a la comarca amb motiu de la Diada Nacional de l’Onze de Setembre. Segons Pazos, tant la xerrada de dijous com el sopar de dissabte a la nit “van confirmar la necessitat que a Banyoles i comarca s’organitzin activitats promogudes des de baix, en els quals siguin els veïns els protagonistes” i “la CUP treballarà en aquest sentit en tots els àmbits”, va afirmar la regidora.

En aquest sentit dissabte a la nit, quan es va produir l’acte central de la Diada organitzada per la CUP, el casal popular i la Falç, es va celebrar un sopar, un acte polític i un concert amb el cantautor Jep Prades. Durant l’acte polític, en el manifest que van llegir representants dels col·lectius participants es va incidir en la lluita que “durant anys” s’ha desenvolupat al Pla de l’Estany per “fer arrelar el nostre discurs de combat a través de les diverses organitzacions de l’esquerra independentista que hi ha hagut i hi continua havent”. “Un pòsit que ha portat bones notícies per l’independentisme  d’esquerres de la comarca, com són els resultats obtinguts per la Candidatura d’Unitat Popular en les passades eleccions municipals del maig passat”, van sentenciar, alhora que van insistir que són “uns resultats que ens empenyen a seguir fent feina i a organitzar-nos, sortir al carrer, plantar cara i construir alternatives per avançar en el treball unitari de l'esquerra independentista i la configuració de la Unitat Popular arreu dels Països Catalans”.

Per saber-ne més

La CUP de Figueres consolida els actes de reivindicació nacional per a la Diada

Dues mil persones es manifesten a Reus en una Diada Nacional reivindicativa al Camp

El bloc de l'esquerra independentista aplega milers de persones a Barcelona

Milers de persones es mobilitzen a Girona en defensa dels drets nacionals i socials

Prop de 700 persones es manifesten a Lleida per la Independència i contra les retallades 

Atac espanyolista contra el monument a la Independència d'Arenys de Munt

11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya

L’Esquerra Independentista crida a continuar defensant els drets nacionals i socials 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid