Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’Esquerra Independentista crida a continuar defensant els drets nacionals i socials

L’esquerra independentista es mobilitzarà avui arreu de la Catalunya estricta per defensar els drets nacionals i socials.
 
La CUP, Alerta Solidària, la CAJEI, la COS, Endavant, Maulets, l’MDT i el SEPC han signat un manifest conjunt en què constaten que els estats espanyol i francès neguen “el dret del nostre poble a decidir el nostre futur en llibertat”. Segons els signants del manifest “la dictadura dels mercats és el principal obstacle que impedeix que puguem decidir el nostre futur en llibertat.” Les organitzacions de l’esquerra independentista consideren que la sortida a la crisi passa "per posar els drets de la majoria per sobre dels interessos mesquins d'uns pocs“ i que "la independència dels Països Catalans, i la seva transformació socialista són una possibilitat real”.  

11/09/2011 01:15 Política

El manifest convida a assumir el comprimís d’avançar emn “el treball unitari de l'esquerra independentista i la configuració de la Unitat Popular arreu dels Països Catalans.”

Recull d'actes i mobilitzacions per commemorar l'Onze de setembre

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid