Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Correllengua pren embranzida aquest cap de setmana amb un ampli ventall d’actes arreu del país

Les viles de Corbins (Segrià), Madremanya (Gironès), Torrelavit (Penedès), Cabrils (Maresme), Vacarisses (Vallès Occidental) i Sant Martí de Tous (Anoia) viuran el pas de la flama de la llengua.
 
Després dels actes de la Diada, el Correllengua reprèn el protagonisme aquest cap de setmana amb una ampli ventall d’actes i tots ells ben repartits per la geografia del Principat. Corbins (Segrià) continuarà aquest dissabte 17 la celebració del Correllengua que es va iniciar el cap de setmana anterior. Entre els actes previstos destaquen especialment un esmorzar i tirada de bitlles matinal  i el sopar popular i els concerts de Pastorets Rock, Carles Belda i el PD local Uri, que tindran lloc al Poliesportiu de la vila a partir de les 22h. 

16/09/2011 16:28 Llengua
La petita vila de Madremanya (el Gironès) organitza enguany el seu primer Correllengua i ho fa sense complexos, amb activitats repartides de divendres a diumenge. El divendres està reservat a la lectura del Manifest del Correllengua i a un espectacle de Dansa Aèria, tot plegat a partir de les 20:30h a la plaça.  L’endemà, la gresca s’inicia ben d’hora, a les 08h del matí amb una caminada popular a la plaça de les Bruixes. Ja per la tarda destaca l’exhibició de puntes al coixí i una cercavila amb els geganters i bastoners de la Bisbal d’Empordà (a la plaça), per acabar amb un sopar popular a la sala Polivalent. Finalment, el diumenge per la tarda es clouran els actes amb una exposició de treballs de recerca sobre el poble i un berenar col·lectiu.
 
El proper divendres 16, Cabrils (Maresme) organitzarà una xerrada en el marc del Correllengua sobre “Les mudes lingüístiques entre els joves catalans”, a càrrec del professor de la UOC, Joan Pujolar i Cos. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Pública, a partir de les 20h.
 
Els veïns de Torrelavit (Alt Penedès) tornen a organitzar un any més un Correllengua ben farcit. El dissabte s’iniciaran els actes a la plaça del Casal amb la lectura del manifest i un sopar ben particular “La Croquetada!”, un àpat a base de croquetes fetes pels veïns de Torrelavit. Un concert d’acordió amb Xavier Cols i Gerard Torres clourà els actes de dissabte. L’endemà, ben d’hora, es realitzarà una caminada popular per camins propers a la vila i que acabarà amb una arrossada popular a la Font de les Pubilles i un concert de sobretaula, amb Paton Soler.
 
Vacarisses (Vallès Occidental) viurà de nou el pas de la flama de la llengua amb un conjunt d’actes centrats en el matí de dissabte. A la Biblioteca s’han organitzat tot un seguit d’activitats pels més menuts i relacionats amb l’ús de la llengua, amb scrable, gimcana i “grans” dictats. Al migdia, i després d’un vermut, el Punt de Vol serà el marc que acollirà el concert del grup de música tradicional Ameba.

Finalment, el Correllengua també visitarà la localitat de Sant Martí de Tous (Anoia).
 

Per saber-ne més:

El Correllengua a Hostalets de Pierola 

Més de 300 persones donen el tret de sortida al Correllengua 2011 

El Correllengua 2011 homenatjarà el poeta i escriptor Pere Quart 

Un quart de segle sense Pere Quart 

Manifest del Correllengua 2011

Manifest (Cesk Freixas)

Moció del CLL 2011 per a Ajuntaments

Moció per a Ajuntaments

Butlletí del Correllengua 2011

Número 1 - Juny 2011

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid