Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Correllengua 2011 homenatjarà el poeta i escriptor Pere Quart

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) organitza com cada any una nova edició del Correllengua. Enguany, la figura homenatjada és la del poeta i escriptor Joan Oliver "Per Quart", del qual commemorem el 25è aniversari de la seva mort. 
 
El Correllengua 2011 començarà a caminar el proper dissabte 2 de juliol a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental). L'acte s’iniciarà amb una cercavila que recorrerà els carrers de la població i clourà a la plaça Major.

21/06/2011 00:37 Llengua
Tot seguit, un pregó donarà la benvinguda i servirà de preàmbul a l'actuació de les corals Sant Medir i Els Emprius. En acabat, Ignasi Riera (nebot del poeta) oferirà un parlament glosant la vida i obra de Pere Quart, i finalment Jaume Calatayud i Vicente Monera interpretaran l'espectacle poeticomusical "Joan Oliver, l'home / Pere Quart, el poeta".
 
En el decurs de l'acte, el Jurat dels premis Amadeu Oller farà lliurament a la filla de Joan Oliver d'un recordatori.
 
Després d'un dinar de germanor, la diada finalitzarà amb una visita guiada al Marquet de les Roques, una gran casal d'estil neoromàntic i antiga casa pairal de Joan Oliver.
 
Informació autocars i preus:
 
08.45 h Sortida autocars des d’Esplugues de Llobregat, parades a Plaça de Sants (davant el monument “El ciclista”) 
Plaça Universitat (davant de l’edifici de la Universitat de Barcelona) Fabra i Puig (Estació d’autobusos).
10.30 h Arribada a Sant Llorenç de Savall.
 
Preu del viatge: 8 euros.
Preu del dinar: 12 euros (Amanida, pollastre amb prunes, biscuit de xocolata, cafè). 
 


 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid