Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Correllengua a Hostalets de Pierola

L'Associació Recreativa Cultural Juvenil dels Hostalets de Pierola i l'Ajuntament han programat un cap de setmana ple d'activitats que s'iniciarà demà amb la tercera edició del torneig de waterpolo a la piscina municipal.
 
A la tarda, es viurà el moment més emotiu, amb la baixada de la senyera i la lectura del manifest del Correllengua, a la plaça de cal Figueres. Tot seguit, hi haurà una cercavila amb la participació dels gegants de Piera, els bastoners de Masquefa i els grallers dels Hostalets, que conduiran la concurrència fins a la plaça del Doctor Conde, on s'hi celebrarà un sopar i un bingo populars i es lliuraran els premis del concurs de postres catalanes.
 

25/08/2011 12:40 Llengua

 

L'endemà, serà el dia fort amb una caminada popular fins a l'ermita de Sant Cristòfol, on s'esmorzarà i es llegiran poemes de Joan Oliver, al qual es dedica el Correllengua d'aquest any en el 25è aniversari de la seva mort. Al vespre-nit, música: concerts de En Nom de Misae, a la plaça del Doctor Conde, i Son de la Xama, al poliesportiu. La festa continuarà fins a la matinada, amb punxadiscos en català i una xocolatada final.


Finalment, el diumenge a la tarda hi haurà una competició de bitlles catalanes i de petanca i una ballada de sardanes amb la cobla Lo Catell de Bellpuig. La tradicional retirada de la senyera posarà fi als actes d'enguany al Correllengua dels Hostalets.

Per al cap de setmana següent, ja estan confirmats actes del Correllengua a Montoliu de Lleida (Segrià) i Santa Margarida de Montbui (Anoia), en un mes de setembre i octubre farcits d'actes arreu del país.

El Correllengua 2011  va comença a caminar a finals de juny a Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental). Enguany, la figura homenatjada és la del poeta i escriptor Joan Oliver "Per Quart", del qual es commemora el 25è aniversari de la seva mort.

 

Per saber-ne més:

Més de 300 persones donen el tret de sortida al Correllengua 2011 

El Correllengua 2011 homenatjarà el poeta i escriptor Pere Quart 

Un quart de segle sense Pere Quart 

Manifest del Correllengua 2011

Manifest (Cesk Freixas)

Moció del CLL 2011 per a Ajuntaments

Moció per a Ajuntaments

Butlletí del Correllengua 2011

Número 1 - Juny 2011

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid