Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'EI es manifesta avui a Ontinyent contra l'alta tensió

L'Esquerra Independentista de les comarques centrals del País Valencià secunda la protesta popular convocada per la Plataforma contra l'Alta Tensió de les Comarques Centrals que tindrà lloc aquest dissabte a Ontinyent en contra de la lína d'alta tensió.
 

Maulets, la CAJEI i Endavant (OSAN) denuncien que aquesta línia "sols interessa a les empreses promotores del projecte, fonamentalment Iberdrola, i als partits polítics que sols defensen els seus interessos econòmics".

02/07/2011 00:53 Territori
En aquest sentit, asseguren que "és una infraestructura totalment innecessària i que no beneficia a classes populars".

D'altra banda, alerten que les 36 torres d'alta tensió previstes suposaran un greu atac contra la flora i la fauna de la zona i també subratllen que el traçat d'aquesta línia està previst que travesse els espais dels termes municipals de Benissoda, Agullent, Ontinyent i Albaida que es van cremar de manera intencionada el passat mes de setembre. "Una mostra més que els especuladors no tenen cap tipus de mirament alhora de destruir la nostra terra", etziben, i avisen que el projecte pot ocasionar greus conseqüències per la salut de les persones.

"L'Esquerra Independentista sempre estarà el costat de tots aquells que lluiten contra la destrucció del territori, per aturar els projectes especulatius i per fer front a Iberdrola i a les seues pràctiques mafioses així com als seus delegats polítics del PP i del PSOE", manifesten les tres organitzacions.

 

 

Per saber-ne més
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid