Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sant Cugat del Vallès impulsarà una Assemblea d'Unitat Popular

assesantcugatTambé es va decidir crear diferents comissions de treball.
 
La primera Assemblea General de la CUP de Sant Cugat del Vallès després de la investidura dels 2 regidors el passat dissabte, va decidir impulsar una Assemblea d'Unitat Popular que es celebrarà cada 6 mesos on tots i totes les santcugatenques hi estaran convidades i podran dir la seva, fer propostes, criticar i participar d'una manera democràtica de l'esdevenir de la CUP.
 

16/06/2011 02:37 Política
Dimarts 14 de juny, es va celebrar la primera Assemblea General de la CUP Sant Cugat per inaugurar aquesta nova etapa que ara comença. Més d'una cinquantena de persones, amb una àmplia representació del teixit associatiu santcugatenc, vam debatre i començar a posar fil a l'agulla per veure com ens organitzem a partir d'ara.
 
Després de fer una valoració dels resultats electorals entre totes i tots vam passar a debatre, degut al creixement quantitatiu i qualitatiu, quina seria la millor manera d'organitzar-nos per fer arribar el nostre discurs i feina a tots els racons del nostre municipi i que la gent es senti partícep d'un projecte obert com és el de la CUP.
 
Apostar, encara més, per l'assemblearisme horitzontal va ser un dels primers acords que es va prendre així com impulsar diferents canals participatius com a mètode per involucrar la ciutadania en la política local.La creació de diferents comissions de treball (regidoria, medi ambient, cultura, educació, polítiques socials, democràcia participativa, socioeconomia, treball i comerç, model urbà i districtes) des d'on començar a treballar i desenvolupar propostes també va ser un dels plats forts de l'assemblea amb una molt bona acollida.
 
Per últim, es va acordar de manera unànime, l'impuls d'una Assemblea d'Unitat Popular que es celebrarà cada 6 mesos on tots i totes les santcugatenques hi estaran convidades i podran dir la seva, fer propostes, criticar i participar d'una manera democràtica de l'esdevenir de la CUP.Va ser, en definitiva, una rica jornada de treball on una vegada més mostra la nostra idiosincràsia i la nostra manera d'entendre la política totalment oberta, assembleària, transparent i participativa.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid