Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vila de Capellades-CUP denuncia haver patit agressions per part d'un neonazi

Vila de Capellades-CUP ha denunciat haver patit una agressió per part d'un neonazi molt conegut a la zona. L'alcaldable de la formació, Aleix Auber, ha explicat a Llibertat.cat que aquest dissabte pels volts de les onze del matí l'individu ha agredit un grup de tres persones que estaven penjant propaganda electoral de VdC.

L'agressió, ha relatat Auber a Llibertat.cat, ha estat efectuada amb punys americans a cada mà i ha provocat hematomes i ferides al braç a una de les víctimes, que s'hi ha enfrontat per recriminar-li la seva actitud amenaçadora.

07/05/2011 19:34 Drets i Llibertats

cartellbowebyVila de Capellades ha presentat denúncia contra el presumpte agressor. Aquest fet se suma a la denúncia de guerra bruta que ha fet la CUP de Girona contra la seva campanya electoral en el marc d'una ofensiva per intentar boicotar el creixement de l'Esquerra Independentista arreu del país.

Amb tot, aquesta suposada agressió feixista no atura l'activitat de Vila de Capellades, que aquest diumenge celebrarà la presentació del programa a la sala d'actes del Molí Paperer situat al costat de la bassa de Capellades. L'alcaldable de VdC, Aleix Auber, tancarà l'acte amb un discurs i la presentació dels integrants de la llista electoral.

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid