Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Denuncien la guerra bruta contra la campanya de la CUP

 Diversos nuclis de la CUP han denunciat una ofensiva de guerra bruta contra la campanya electoral de la candidatura independentista. L'arrencada i estripada de cartells, principalment, ha posat de manifest que existeixen un conjunt d'enemics polítics molt nerviosos per un previsible ascens electoral de la CUP. 

Un d'aquests casos és el de Girona, en què l'encartellada de la CUP ha estat atacada l'endemà de l'inici de la campanya, un fet denunciat per l'alcaldable d'aquesta candidatura a Girona Jordi Navarro, al seu bloc. En altres poblacions aquests atacs per part de partits favorables al règim s'han repetit de manera sistemàtica. 

 

07/05/2011 13:38 Política

Aquests enemics polítics, tot i comptar amb mitjans econòmics i suport institucional per a la seva campanya, temen aquest avenç de l'Esquerra Independentista fins al punt de vulnerar la normativa electoral i la legislació que protegeix les llibertats polítiques. Uns fets delictius que en alguns casos estan sent recollits fotogràficament com a proves.

 

Nervis i manca de respecte (bloc d'en Jordi Navarro)

Les campanyes electorals no causen mai indiferència, i sempre hi ha qui no té mesura i perd els papers. Quatre pancartes de la CUP arrencades i desenes de cartells estripats. Aquest va ser el balanç de la primera nit de la campanya electoral, per a nosaltres.

Sabem que entre alguns sectors la nostra presència i creixement és incòmoda. A sectors ideològicament oposats a nosaltres, o persones i col·lectius de la ciutat que saben que la nostra consolidació pot posar en perill els seus privilegis els molesta que ens anem assentant com a projecte polític i que cada cop més gent se sumi a nosaltres.

Malgrat que sabem que això és un bon senyal (vol dir que fem les coses bé i que anem en direcció correcta, allò del "ladran, luego cabalgamos", que diuen en castellà) volem fer una petició. Als partits i a tothom en general: tenim ganes de fer la campanya amb tranquil·litat. D'anar als barris a exposar les nostres propostes i d'explicar a la gent què volem per a la ciutat. Si algú no està d'acord en allò que plantegem parlem-ne: debatem, discutim. Però, si us plau, demanem una campanya neta.
 
 
 
Per saber-ne més:
 
 
  
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid