Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Continuen les classes de català al carrer per denunciar la precarietat laboral al CPNL

Aquest dissabte 4a lliçó: Llengua i humor amb l'Oriol Tramvia. 11h a la plaça de la Mercè de Barcelona

Treballadors del Consorci Per a la Normalització Lingüística (CPNL) continuen impartint classes de català al carrer per evidenciar la situació de precarietat laboral en què es troben. Protesten contra unes retallades de fins al 15% en cursos ordinaris, quan hi ha, diuen, llargues llistes d'espera. Dissabte passat es va fer la tercera lliçó a l'entorn de la Llengua i el teatre.

01/04/2011 11:22 Laboral

L’Assemblea de Treballadors del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) denuncia la mala gestió d’aquesta empresa pública, que depèn directament de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. Des de fa anys, la política de gestió del CPNL s’ha basat en la contractació temporal dels professors de català.

Recentment, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona (CNLP) ha fet indefinits, no fixos, aquells empleats que havien adquirit el dret a un contracte fix establert per l’Estatut dels Treballadors. D’altra banda, ha decidit no contractar més aquells treballadors que estaven a punt d’adquirir-lo. Paral·lelament a aquests acomiadaments encoberts, s’ha començat a contractar personal nou sense respectar la Borsa de Treball per ordre d’antiguitat existent.

Tots aquests fets posen de manifest la mala gestió i la falta de transparència d’una empresa pública que vulnera els drets dels seus treballadors i fomenta la precarietat laboral en la nostra societat.

L’Assemblea de Treballadors confia que amb el recent nomenament d’Yvonne Griley, nova directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, es produeixi una millora en les condicions de treball, es respecti la Borsa de Treball existent i es reincorporin tots els treballadors acomiadats a Barcelona i a la resta de centres de Catalunya.

 

4a lliçó: Llengua i humor

Perquè les penes no ens trauran les ganes de fotre’ns del mort i de qui el vetlla… aquest dissabte celebrem les classes al carrer amb una sessió molt especial: Llengua i humor, amb la presència estel·lar de l’Oriol Tramvia.

Incansables, solidaris, passavolants, aquells que ja ens coneixeu i creieu en la nostra causa, aquells que encara no us heu atrevit a venir mai (pel què diran, per allò del que pugui passar, perquè els dissabtes al matí són per dormir…) –> Doncs aquest dissabte us esperem, perquè no podeu deixar de dir amb nosaltres que EL CATALÀ NO ESTÀ EN CRISI. I això, us ho assegurem, sí que no és cap broma.

 11:00 Inauguració de la 4a lliçó i obertura del bufet de coques
11:15 Organització dels grups per nivells i interessos temàtics
11:30 Classe
12:30 Descans i esmorzar
12:45 Xocolata desfeta, diàlegs intempestius per Carles&Carles
13:00 Teatre Indefinit Fix Discontinu a càrrec de Les Lemons i més
13:30 Oriol Tramvia

 

Per saber-ne més

Acomiadaments encoberts i precarietat laboral al Consorci per a la Normalització Lingüística  

Els treballadors dels CPNL continuen denunciant la precarietat laboral amb classes al carrer 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid