Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de les Candidatures Alternatives del Vallès

Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) van presentar aquest passat divendres 25 de març la seva nova coalició comarcal per a les eleccions municipals del proper mes de maig. En un ambient d’optimisme les CAV es van presentar públicament el seu projecte.

28/03/2011 Política

L’acte es va obrir amb les intervencions els parlaments de Jacint Padró, Juan Antonio Pérez i Isidre Soler, regidors de candidatures de Ripollet, Badia i Sabadell que han ocupat per torns el lloc de conseller comarcal aconseguit per les CAV des de 2007 i que van fer un repàs des de la creació de la coalició i la seva activitat durant els quatre anys de legislatura.

Després, un portaveu de cada una de les deu candidatures que aquest any s’apleguen a les CAV va  donar lectura a un dels punts del decàleg de les CAV. Quim Duran, de l’Alternativa d’Esquerres per Badia, Fabià Diaz de l’Esquerra Alternativa per Barberà, Bet Tena de l’Altraveu per Castellar, Carles Escolà del Compromís per Cerdanyola, Jordi Méndez de la CUP de Palau Solità i Plegamans, Pili Castillejo del Compromís per Ripollet, Vicenç Rabadán de l’Alternativa Ciutadana per Rubí, Virgínia Domínguez de l’Entesa per Sabadell, Alba Jué de la CUP Sant Cugat i Marc Soler de la CUP Terrassa es van alternar en l’ús de la paraula construint entre tots el marc programàtic comú de totes les candidatures.

Per acabar les intervencions va prendre la paraula l’Albert Díez de l’AEB que va recordar que fa quatre anys les CAV van obtenir més de 13.000 vots, aconseguint 13 regidors i un conseller comarcal i que per aquest 2011 esperen millorar els resultats com a conseqüència de la feina feta i donat que es presentaran a 10 dels municipis del Vallès, on viu un 85% de la població de la comarca. Aquest nou pas de les CAV forma part de l’intent que venen fent des del 2002, diverses candidatures de l’esquerra alternativa del Vallès Occidental per coordinar esforços per a elaborar i oferir propostes alternatives al model territorial, polític, social, urbanístic i ecològic que s’imposa en la nostra comarca. Parteixen de la autonomia de cada un dels grups locals arrelats a la realitat més propera, però troben punts d’unió en els seus plantejaments alternatius i en les problemàtiques globals que han d’afrontar i que van més enllà del nostre municipi.

La presentació de la coalició celebrada amb la participació de més de 200 per sones al Casal Pere Quart de Sabadell va finalitzar amb un concert del cantautor Feliu Ventura que va posar un perfecte punt final a l’acte que donà el tret de sortida a la campanya electoral de part de les CAV.

Per saber-ne més:

Assemblea de les Candidatures Alternatives del Vallès a Rubí Llibertat.cat

La bicicletada convocada per les CAV va reunir 300 persones Llibertat.cat

Bicicletada pel Vallès, en defensa de dels camins, les vies verdes i els carrils bici Llibertat.cat

Les CAV presenten el document d'alternatives en mobilitat i infraestructures del Vallès Llibertat.cat

Un centenar de persones caminen per difondre l'oposició al Vial Interpolar

Bicicletada pel Quart Cinturò per denunciar la incoherència de les polítiques medioambiental

Jornada sobre Infraestructures en defensa del Vallès Llibertat.cat

Un centenar de persones caminen per difondre l'oposició al Vial Interpolar

Presentació de les Candidatures Alternatives del Vallès al Col.legi de Periodistes Llibertat.cat

Presentació pública de les Candidatures Alternatives del Vallès Llibertat.cat

Les Candidatures Alternatives del Vallès entren al Consell Comarcal Llibertat.cat

Trobada de candidatures a Cerdanyola "Compromesos amb el Vallès " Llibertat.cat

 “Compromesos amb el Vallès”, trobada a Cerdanyola Llibertat.cat

Manifestació "El Vallès sense el Quart Cinturó" Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid