Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Vilassar de Mar demana la suspensió cautelar del gerent de l'empresa municipal d'urbanisme

La CUP de Vilassar de Mar denuncia el silenci de l'actual equip de govern pel que fa a la imputació del que encara avui exerceix de gerent de l'empresa municipal d'urbanisme Vilassar Societat Municipal de Promocions Urbanes S.A. (VSMPUSA) Josep Maria Nuñez, que també fou alcalde del municipi des de l'any 1987 fins el 1999.

L'ex-alcalde d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), un dels dos partits de la federació Convergència i Unió, formació que des del 2007 governa en majoria a l'ajuntament de Vilassar de Mar, va ser citat a declarar els dies 15, 22 i 25 d'octubre de 2010 pels delictes d’apropiació indeguda, administració deslleial, falsificació i estafa, pel jutjat d’instrucció número 21 de Barcelona. Gairebé mig any després, Josep Maria Nuñez continua al capdavant de VSMPUSA.

 

26/03/2011 11:38 Política
La CUP considera que després que les principals capçaleres del país i de l'estat es fessin ressò de la presumpta confecció de factures fraudulentes per part de l'imputat, l'obligació del consistori vilassarenc passa per la suspensió cautelar de l'ex-alcalde a l'espera que s'aclareixin els fets.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid