Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Quatre persones s'encadenen a la Sagrada Família en solidaritat amb Jona

Cap a la una del migdia, una dotació de Mossos d’Esquadra han tallat les cadenes, i han identificat  els solidaris amb Jona  i els  han deixat anar.

Aquest matí, i durant gairebé dues hores, quatre noies solidàries amb en Jona s’han encadenat a l’entrada de la Sagrada Família de Barcelona. Amb pancartes i amb un grup de companyes fora del recinte, feien difusió del judici que tindrà lloc demà, 1 de març, contra el militant independentista de l’Eixample.

28/02/2011 14:24 Drets i Llibertats

D'una altra banda, un grup de presones solidàries van protestar a la porta de l'IES Port Pient quan una comitiva encapçalada per l'alcalde Barcelona Jordi Hereu entrava al recinte d'aquest institut. Els crits de "Jona abosolució" van seguir l'alcalde i els seus acompanyants, entre els quals es trobaven també la polèmica Assumpta Escarp, responsable de seguretat de l'ajuntament de Barcelona.


{youtube}Ih-wAgvv7FU&feature{/youtube}


{youtube}qTDrefNwbiY&feature{/youtube}

Per saber-ne més:

Centenars de persones exigeixen l'absolució de Jona, encausat per la marxa del Forat de la Vergonya

La campanya de solidaritat amb en Jona s'estén a tots els racons del país 

Solidaritat amb Jona a les terres de Ponent 

Contra la repressió: el cas Jona 

Poesia solidària aquest capvespre 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid