Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La campanya de solidaritat amb en Jona s'estén a tots els racons del país

Les mostres de solidaritat amb en Jona no paren d'augmentar en el que ha esdevingut una gran campanya de solidaritat present a tots els racons del país en forma de manifestos, accions, actes o protestes a mesura que s'acosta l'1 de març, dia en què el veí de la Sagrada Família de Barcelona i la resta d'encausats pel cas del Forat de la Vergonya compareixen davant del jutge després de més de quatre anys dels fets.

Aquest dimecres la CUP de Barcelona ha donat a conèixer la seva intenció d'incloure Jonathan Ivorra a la llista de la candidatura per a les properes eleccions municipals.

24/02/2011 03:29 Drets i Llibertats

Segona remarca la formació, "és una gota més de l'onada de solidaritat amb ell i amb totes les persones que han patit i pateixen la persecució de l'Ajuntament pel seu compromís amb la defensa d'un habitatge digne i en contra del negoci immobiliari que es viu a la ciutat".

manifjonaLa CUP reitera el seu suport a en Jona i fa una crida perquè els veïns de Barcelona assisteixin als actes i a les manifestacions convocades pels propers dies. Així mateix, denuncien "la política de repressió de l’Ajuntament de Barcelona, que busca amb aquest judici un cap de turc per reprimir i silenciar la lluita contra l’especulació urbanística a la ciutat". En aquest sentit, la formació exigeix la retirada immediata de l’acusació particular formulada per l’Ajuntament, tan per en Jona com per la resta de la gent encausada en el cas del Forat de la Vergonya.

Aquest dissabte se celebrarà un acte polític i una manifestació en suport a en Jona i dimarts 1 de març hi ha convocada una concentració a la Ciutat de la Justícia. Les pancartes i les accions de protesta són presents a cada racó del país, tal com es desprèn de les informacions que va publicant la pàgina web d'en Jona.

34 entitats demanen l'absolució d'en Jona

Una trentena d'entitats de les Terres de Ponent exigeixen l'absolució del jove barceloní a través d'una carta pública en que també animen a assistir a la manifestació que aquest dissabte reclamarà la seva absolució en el judici de l'1 de març. Els col·lectius han signat una carta pública titulada "En Jona no pot anar a presó!" en què mostren la seva solidaritat amb en Jona, que s'enfronta a una pena de 8 anys de presó per la seva participació en una manifestació contra l'especulació urbanística que es produeix al barri de Ciutat Vella.

El text contextualitza el cas en la defensa del "Forat de la Vergonya", un espai que va esdevenir un símbol de la iniciativa veïnal en contra de l'especulació a Barcelona. Aquesta lluita va incloure mobilitzacions com la manifestació que l'octubre de 2006 fou dissolta a cops de porra pels Mossos i que motiva les greus acusacions contra el jove.

Els col·lectius denuncien que en Jona "és víctima de la criminalització a la gent que denuncia un sistema econòmic i una classe política responsables de l'especulació urbanística, que expulsa als veïns pobres del seu barri i beneficia el lucre privat".

{youtube}djVCaLW0dg0{/youtube}

Per saber-ne més:

Solidaritat amb Jona a les terres de Ponent 

 
 

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid