Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Campanya contra la corrupció a Mallorca

L’Assemblea de Moviments Socials de Mallorca organitzarà, conjuntament amb la Plataforma contra la corrupció i per la dignificació de la Democràcia, una campanya de denúncia i d’actuació a favor d’una democràcia basada amb principis ètics. Entre d’altres valors, els dos col·lectius defensen com a aspectes fonamentals la probitat i la participació ciutadana.
 
Una de les primeres actuacions serà convocar els partits polítics que es presenten a les properes eleccions municipals, insulars i autonòmiques a una reunió oberta amb la ciutadania per a confrontar continguts i expectatives. L’acte serà el proper dimecres, 23 de març, a les 19.00 hores, al Centre Flassaders de Palma.

19/03/2011 01:24 Política

Serà un espai per a què cada ciutadana i ciutadà i cada entitat social exposi directament els seus plantejaments als representants dels partits polítics que aspiren a la confiança del poble mallorquí. A més, les entitats publicaran als mitjans de comunicació la Graella de Mesures que han elaborat per eliminar la corrupció i dignificar la democràcia.

Font: Tribuna Mallorca

Per saber-ne més:

El col·lectiu contra la corrupció de València organitza una manifestació contra Camps

Santa Coloma es mobilitza per denunciar les irregularitats del complex urbanístic Cúbics 

El veïnat de Ciutat Vella de Barcelona promou la campanya "Contra la corrupció TRANSPARÈNCIA" 

Badalona també tacada per la corrupció 

Més d'un miler de persones es concentren a Barcelona contra la corrupció 

Manifestació contra la corrupció dissabte a València 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid