Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions sindicals del professorat de l’ensenyament públic del Principat

Les 546 meses electorals, situades en diferents centres educatius, estaran obertes des de les 10,30 fins a les 18,30 hores. A partir d’aquesta hora aquí es trobarà la informació dels resultats.
 
Avui podran votar 74.344 docents, de tots els nivells educatius no universitaris, per elegir els delegats i delegades de les 10 Juntes de Personal, que corresponen als 10 Serveis Territorials (Lleida, Girona, Tarragona, Terres del l’Ebre, Barcelona-Consorci, Barcelona-Comarques, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Maresme-Vallès Oriental i Catalunya Central) 

03/02/2011 00:18 Cultura
USTEC·STEs, com sindicat majoritari, considera molt important aquestes eleccions i reitera el paper fonamental dels sindicats com a representants del professorat elegits democràticament,  davant de l’administració i de la societat. En moments de crisi i en el que perillen els pressupostos dedicats als serveis públics en general i a l’educació en particular, creiem que cal refermar la defensa de l’ensenyament públic com a garantia d’igualtat d’oportunitats i de cohesió social.
 
El sindicat continuarà oposant-se a la nova Llei d’Educació de Catalunya (LEC), a la creixent privatització de l’ensenyament i a les retallades de plantilles i de condicions laborals del professorat. També ha fet una crida a tot el professorat a participar activament en aquestes eleccions.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid