Eleccions sindicals del professorat de l’ensenyament públic del Principat

Les 546 meses electorals, situades en diferents centres educatius, estaran obertes des de les 10,30 fins a les 18,30 hores. A partir d’aquesta hora aquí es trobarà la informació dels resultats.
 
Avui podran votar 74.344 docents, de tots els nivells educatius no universitaris, per elegir els delegats i delegades de les 10 Juntes de Personal, que corresponen als 10 Serveis Territorials (Lleida, Girona, Tarragona, Terres del l’Ebre, Barcelona-Consorci, Barcelona-Comarques, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Maresme-Vallès Oriental i Catalunya Central) 

03/02/2011 00:18 Cultura
USTEC·STEs, com sindicat majoritari, considera molt important aquestes eleccions i reitera el paper fonamental dels sindicats com a representants del professorat elegits democràticament,  davant de l’administració i de la societat. En moments de crisi i en el que perillen els pressupostos dedicats als serveis públics en general i a l’educació en particular, creiem que cal refermar la defensa de l’ensenyament públic com a garantia d’igualtat d’oportunitats i de cohesió social.
 
El sindicat continuarà oposant-se a la nova Llei d’Educació de Catalunya (LEC), a la creixent privatització de l’ensenyament i a les retallades de plantilles i de condicions laborals del professorat. També ha fet una crida a tot el professorat a participar activament en aquestes eleccions.
 
Per saber-ne més: