Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Porten carbó a l'Ajuntament de Cullera

Avui, l’Assemblea de Joves de la Ribera Baixa (AJRB) ha obsequiat  l’ajuntament de Cullera,  en mans del Partido Popular, amb un gran sac de carbó en protesta per la nefasta gestió que ha dut a terme  durant tot  l’any 2010.
 
Entre els principals motius pels quals s’ha dut a terme aquesta acció són entre altres: és que aquesta administració local  és la que més diners gasta en funcionaris, molt per davant d’altres com l’ajuntament d’Alzira, capital de la Ribera Alta.
 

05/01/2011 17:39 Política

A més a més, l'AJRB remarca que "la piscina coberta de Cullera és innexistent, 4 anys després que posaren la seua primera pedra; l’agricultura local i els llauradors han estat abandonats en favor de la políticaurbanística destructiva i especulativa que només beneficia els grans empresarisdel País i dictada per la anti-valenciana Unió Europea; el comerç local ha sigut abandonat enfront de les grans superfícies. Per cada 10llocs de treball que es destruix del comerç local, les grans superfícies només engeneren un i la zona d’oci juvenil és inexistent i els joves continuem abocats a oblidar lesnostres frustracions amb l’alcohol i les drogues...

L'AJRB assegura que podríem allargar la llista d’ací a demà, però per últim volen acabar assenyalant la primera cacicada de l’any i es que el senyor Ernesto Sanjuan ha retirat la subvenció als Festers de Sant Antoni per haver publicat la revista de festes on s’inclouen 2 articlespolítics (un de seriós i un de satíric) on es qüestionava l’actual política municipal.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid