Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Reis porten carbó a la patronal i al PSOE

Els Reis Mags també han portat carbó a la comarca del Garraf. L’Associació d’Empresaris del Garraf (ADEG) ha estat una de les damnificades, ja que el Garraf és la segona comarca amb més atur de Catalunya, de manera que els Reis han decidit portar carbó a tots aquells que en el seu afany de guany, constant i creixent, han decidit augmentar l’explotació obrera per fer pagar la crisi als treballadors.

Qui també ha rebut carbó aquesta nit de Reis ha estat el PSOE, per la vergonya de fer-se dir socialista i obrer. Aquest partit ha rebut carbó aquest any per aplicar les polítiques que els han dictat els grans empresaris. 

06/01/2011 11:45 Drets i Llibertats

psoeCom ara la reforma laboral i totes les retallades socials que han estat preparant. Però també als jutjats, per omplir les presons de pobres i revolucionaris, i la policia, perquè hi haurà delictes mentre hi hagi privilegis. Els Reis del Garraf denuncien que les noves presons que s'han estrenat no les ompliran de Millets, ni d’Alavedres, ni de Mates, ni de Camps, ni de tots els altres que no han estat descoberts.

Per altra banda, els Reis Mags es queixen dels nombrosos judicis i condemnes contra les militants compromeses, ja siguin de l’Esquerra Independentista, del sindicalisme combatiu, de l’anarquisme o d’altres moviments populars. I als cossos repressius de l’estat, a les forces d’ocupació, també els hagués agradat portar el carbó que es mereixen, "per ser els mercenaris que fan la feina bruta". Especialment, "per la seva constant intimidació al jovent de la vila, per reprimir treballadors en lluita, per protegir amb molta cura les concentracions dels feixistes, i per la seva col·laboració amb negocis de dubtosa honorabilitat".

"A tots valtros, empresaris, polítics, jutges i policies: carbó! Per sostenir un sistema injust i infame: carbó! Ben negre, com el futur que ens pinteu. Naltros hi posarem el color. Ben viu, com el foc", manifesten els tres Reis.

Per saber-ne més:

Porten carbó a l'Ajuntament de Cullera

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid