Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat del veïnat de Benimaclet davant les agressions feixistes

Una vintena d'entitats, botiguers i  veïns del barri de Benimaclet  sota la  plataforma Acció contra la Impunitat, han denunciat,  en roda de premsa,  amenaces de mort i atacs feixistes per part de membres del partit ultradretà España 2000 al centre social-bar Terra.
 
També han reclamat una reunió amb els responsables de la delegació del govern espanyol per trobar mesures i solucions a aquesta situació 'de provocacions, agressions i atacs a col·lectius i comerços del barri' i han tornat a reclamar la constitució d'una Fiscalia de Delictes d'Odi.
 
 

24/11/2010 19:19 Drets i Llibertats

Així com també També han posat de manifest la sensació d'indefensió i impotència en què es troben i han instat institucions i partits a posicionar-se davant d'aquestes 'violacions dels drets fonamentals'.

 

Per saber-ne més:

Els feixistes tornen a Benimaclet amb provocacions al Terra 

El veïnat de Benimaclet fa el buit als feixistes 

 "Ignorar-los i no entrar en provocacions" davant la manifestació feixista al barri Benimaclet

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid