Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CGT convoca una vaga d'autobusos el dia de la visita de Benet XVI

La CGT d'autocars de TMB ha convocat una vaga el dia 7 de novembre coincidint amb l'arribada a Barcelona de Benet XVI en protesta per la despesa de diner públic. El sindicat denuncia el malbaratament de diners en la visita del Joseph Ratzinger mentre s'estan aplicant retallades socials derivades de la reforma laboral i es pretén allargar la jubilació fins als 67 anys.

"És evident per tothom que la crisi creada pels bancs, els especuladors financers i immobiliaris, amb el consentiment dels diferents governs autonòmics, l'estem pagant els de sempre", manifesta, i afegeix que "si tot això no fos suficient" s'invertiran dos milions d'euros -14,5 a nivell estatal- en seguretat, neteja i informació, assegura.

20/10/2010 13:50 Drets i Llibertats

"El govern s'està rient a la nostra cara i a sobre volen que els hi riem la gracieta", sentencia la CGT, que ha entrat aquest dimecres al Departament de Treball la convocatòria de vaga de 24 hores pel proper diumenge 7 de novembre.

La setmana passada, aquesta secció sindical va enviar una carta a José Luís Rodríguez Zapatero, José Montilla i Jordi Hereu notificant el malestar pels diners invertits en la visita del Papa. A la carta el sindicat amenaçava amb convocar una vaga si no s'anul·lava la despesa econòmica que suposa la visita. El sindicat proposava que els diners fossin destinats a finançar el transport públic gratuït pels aturats i aturades catalanes. Cap dels tres destinataris va contestar la carta, de manera que el sindicat va decidir convocar finalment la vaga.

Un altre dels motius de la vaga és per denunciar "la ideologia ultrareaccionària del Papa i de la seva jerarquia catòlica que neguen el dret a decidir de les dones, el mensypreu constant i manifest contra les persones homosexuals o lesbianes i la manca de separació entre un Estat que es diu laic i la jerarquia catòlica, que no deixa de ser finançada sistemàticament per aquest mateix Estat".

Per saber-ne més:

Més d'un milió i mig d'euros per garantir una visita papal plàcida

 

El col.lectiu "Jo no t'espero" prepara el rebuig al Papa Benet XVI 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid